samojedu suņu pajūgs.
Lapa 2 no 2 • Share •
Lapa 2 no 2 •
1, 2
Re: samojedu suņu pajūgs.
Čau! Nu laiciņš vēl ir līdz Forsteru pasākumam. Atzvanīšu tad viņam, lai pateiktu ka lai kā ar dalībniekiem ar mums vēl šosezon nerēķinās, taču centīsimies piebraukt ievērtēt! Tad jau sazvanamies!

Darts- Number of posts: 9
Dzīvesvieta: Rāmava - LATVIA

ieradāmies četri drosmīgie (DALĪ, Kristaps ar meitiņu un es
īpašnieks izrādīja mums visus savus suņus,padalījās pieredzē un ļoti laipni mūs uzņēma. Bija iespēja baudīt gan karstu ēdienu gan dzērienu .
Vārdu sakot - labāk vienreiz redzēt nekā 100x dzirdēt atstāstīto
te dažas bildes no maza fotoaparātiņa kam salā galīgi nebija vēlēšanās strādāt,atšķirībā no suņiem
vēl ir gaišs

nosalušie varēja sildīties ''jurtā'' pie ugunskura kā arī uzdziedāt

āra kafejnīcā varēja baudīt karstu tēju un citus karstus ēdienus un dzērienus ,par to bija parūpējušies šie jaukie cilvēki

kamēr drosmīgie ''mušeri'' gatavojās startam (50km ) pārējiem bija iespēja skatīties uz lielā ekrāna suņu pajūgu sacensības

pa to laiku tiek sajūgti suņi ......

pavisam piedalījās 5 pajūgi un vēl bija viens drosminieks no Robežsardzes kurš devās 50km pārbraucienā ar slēpēm , palīgs viņam bija VAS
(slava mūsu robežsargiem 
un tā
bet mēs uz mājām atkausēt savus nosalušos rumpjus

Ramona- Number of posts: 146

Bos, paldies par reportāžu!
Mani uzreiz pārņēma tāds ziemeļniecisks fīlings...
Pat JURTAS!
Pat neticās, ka tas tepat pie mums - Latvijā! 
Mani uzreiz pārņēma tāds ziemeļniecisks fīlings...

Evuks- Number of posts: 51
Dzīvesvieta: Latvija, Rīga

Paldies par jauko reportāžu. Mums neviltots prieks,ka jūs tā saņēmušies un ieinteresējušies par īsti ziemeļnieciskām aktivitātēm. Sammiju pajūgs žilbinoši izskatītos.
Kas attiecas uz mums,tad mēs patreiz ietrennējam muskulatūru karatē nodarbībās un kas zin varbūt sadūšosimies arī uz kādu ziemeļniecisku aktivitāti nākošgad.

Kas attiecas uz mums,tad mēs patreiz ietrennējam muskulatūru karatē nodarbībās un kas zin varbūt sadūšosimies arī uz kādu ziemeļniecisku aktivitāti nākošgad.

Danute- Number of posts: 14
Dzīvesvieta: Jelgava

Danute rakstīja:Paldies par jauko reportāžu. Mums neviltots prieks,ka jūs tā saņēmušies un ieinteresējušies par īsti ziemeļnieciskām aktivitātēm. Sammiju pajūgs žilbinoši izskatītos.![]()

Agita- Number of posts: 141

Danutiņ. nu Tev tās meitenes!
Mēs ilgi smējāmies, kā kaut ko tādu var dabūt gatavu!
Redzēju vienu ļoti smuku bildi , kur Dalī viens pats sēž jurtā, gribētos viņu šeit arī ieraudzīt, jo tā bija fantastiska.

Mēs ilgi smējāmies, kā kaut ko tādu var dabūt gatavu!
Redzēju vienu ļoti smuku bildi , kur Dalī viens pats sēž jurtā, gribētos viņu šeit arī ieraudzīt, jo tā bija fantastiska.

Liene- Number of posts: 29
Dzīvesvieta: Rīga, Vīgriežu 2

Agita, Lienīt
Paldies.
Lienīt
Mēs mēģinam no taviem puišiem aktivitātēs neatpalikt.
Es arī gribu redzēt to foršo bildi kur Dalī jurtā sēž viens pats.
Paldies.
Lienīt
Mēs mēģinam no taviem puišiem aktivitātēs neatpalikt.

Danute- Number of posts: 14
Dzīvesvieta: Jelgava

Re: Pļāpātava - ČATIŅŠ
Agita Today at 7:24 am
.Šobrīd notiek lielais Inditarod brauciens! Var sekot līdzi, rezultāti tiek atjaunoti ik pa 15 minūtēm - http://www.ionearth.com/2010/iditarod/web/
Agita Today at 7:24 am
.Šobrīd notiek lielais Inditarod brauciens! Var sekot līdzi, rezultāti tiek atjaunoti ik pa 15 minūtēm - http://www.ionearth.com/2010/iditarod/web/

Paldies, Ramona!
Noderīga norāde, un prieks par šībrīža favorītu #49 Mackee! Lai gan tur visi braucēji un suņi ir lieliski! Gribētos kādreiz turp aizbraukt.
Sekojam līdz...
Noderīga norāde, un prieks par šībrīža favorītu #49 Mackee! Lai gan tur visi braucēji un suņi ir lieliski! Gribētos kādreiz turp aizbraukt.
Sekojam līdz...

p.s.
Kristap sāc ar LV nakts braucienu,

Super! Atkal uzvarēja viņš! Uz CACIBU es tev ierakstīšu DVD Iditarod sacensību filmu, tad varēši iepazīt tos personāžus "dzīvajā"!
Par samojedu bralīšiem un māsiņām un pajūgu... es jau ļoti to gribētu, taču laikam nedaudz jāpagaida. Laika visam nepietiek, un arī naudiņas par īsu.
Man te reizi nedēļā mašīna noplīst, suņu pajūgs šoziem būtu bijis daudz uzticamāks!

Par samojedu bralīšiem un māsiņām un pajūgu... es jau ļoti to gribētu, taču laikam nedaudz jāpagaida. Laika visam nepietiek, un arī naudiņas par īsu.
Man te reizi nedēļā mašīna noplīst, suņu pajūgs šoziem būtu bijis daudz uzticamāks!

šogad Kristaps vēl neaizbrauca uz Aļasku,
bet nakts braucienā gan šogad godam iemēģināja savus spēkus ar apvienoto sammiju ekipāžu
Česters+ Ričs Dali+ Pūce

bildes te Forsteri
vairāk reportāža par trenniņu ''Forsteri" mājas lapā
ŠEIT
Česters+ Ričs Dali+ Pūce

bildes te Forsteri
vairāk reportāža par trenniņu ''Forsteri" mājas lapā
ŠEIT

Lapa 2 no 2 •
1, 2
Lapa 2 no 2